Kundtjänst

 

Skriv och skicka in din fråga till oss så svarar vi så fort vi kan.

KOM IHÅG att ange din epostadress så vi kan kontakta dig igen.

 

Ditt namn

Din e-post

Din hemsideadress

Ditt meddelande

Här får du snabbt och enkelt svar på dina frågor.

De vanligaste frågorna publiceras här nedan så att man kan eventuellt finna svaret utan att behöva kontakta oss.

FAQ

1. Hur kan jag se mina bilder?

Svar: Efter fotograferingen bearbetar vi bilderna så snart som möjligt. När de är klara (vanligtvis inom 48 timmar) publiserar vi dem på vår sida Kundgalleri. Du får då lösenord och användarnamn via sms och kan i lugn och ro gå igenom resultatet.

2. Hur många bilder tar ni?

Svar: Eftersom vi vill garantera ett visst utfall så tar vi ganska många bilder. På en vanlig studiotimme tar vi ca 120-180 bilder med olika bakgrunder och framställningar. Är det ett större projekt så finns det ingen gräns. Vi knäpper så mkt vi hinner och kan.

3. Hur många bilder får jag se?

Svar: Ni får se alla bilder, dessa presenteras i ett bildspel när ni loggar in på er privata länk. Dock gallrar jag hårt när de gäller antal redigerade bilder och Er kundportfölj innehåller endast de bästa bilderna och oftast ca 50 bilder (undantag bröllop).

4. Kan någon annan se mina bilder?

Svar: Vid fotograferingen så skrev ni på ett avtal som ger fotografen rätt att publisera era bilder här på VTB gruppens sida i reklamsyfte men i övrigt så finns era bilder ingenstans, såvida ni inte kommit överrens med fotografen om något annat. Era bildspel får ni avgöra själva om någon annan ska se. Då lämnar ni helt enkelt bara ut era användaruppgifter.

5. Hur mycket kostar det att fotograferas?

Svar: Det beror helt på vilken typ av fotografering som ni är ute efter. Titta gärna in under Fotografering/Priser och information för vidare upplysningar. Har ni frågor som ni inte får svar på där så kontakta oss gärna.

6. Hur hittar jag till er studio?

Svar: Studion ligger mitt i Fruängens centrum. Från T-bana är det över parkering och upp för en liten backe. Ctiystudios ligger på baksidan av huset. Adress och Karta finns under Kontakta oss:

Fler frågor kommer att publiseras efter hand.