Din Sida

Att se mina bilder

Som kund hos oss är dina bilder i säkert förvar. Vi skyddar alla och när du blir kund så får du ett unikt kundnr med inloggningsuppgifter som du använder för att kunna se dina bilder här på webben. Tänk på att inte dela ut dina personliga koder om du inte vill att obehöriga ska kunna se dina bilder.

Nu har du möjlighet att i lugn och ro gå igenom era bilder för att sedan bestämma dig för vilka bilder som du vill beställa. Detta är vårt upplägg och används gärna både vid bröllopsfotografering, porträttfotografering men framför allt vid dagisfotografering. Mamma, Pappa och barn samt mo- och farföräldrar har alla en möjlighet att välja vilka bilder som passar just er.

Vid fotograferingen får ni ett Kundnummer, Användarnamn och ett Lösenord. Givetvis kan ni kontakta oss om ni slarvat bort något av delarna eller det helt enkelt inte fungerar.

För att SE ERA EGNA BILDER som jag valt ut - klicka på ert kundnummer till vänster i spalten. Då kommer ni bli uppmanade att ange era användaruppgifter.

När ni angivit rätta uppgifterna öppnas ett nytt fönster i er webbläsare och för att ni ska kunna se bilderna krävs det att ni har Adobe Flash Player installerat på er dator. För att hämta en gratis-version kan du klicka här .

 

Hur beställer jag

När ni går igenom era bildspel så anteckna vilket/vilka bildnr ni vill ha. Maila därefter in din beställning med följande information:

Vilket Bildspel (Redigerade eller Original)

Bildnummer (Syns längst till vänster)

Bildstorlek och antal.

Blanka eller matta kort (Matta håller bäst)

Bilderna kan vi levererera oftast inom 7 arbetsdagar om inga speciella önskemål eller ändringar krävs. Var tydlig i din beställning så vi slipper missförstånd. Är du osäker så ring gärna och fråga.

 

VÄLJ DITT KUNDNUMMER/NAMN

Senast uppdatering 2016-09-24 15:45:16

Kunder som fotograferats åren 2010-2016 (augusti) och som inte ser era bildspel nedan, kontakta oss igen om ni vill beställa ytterliggare eller vill se ert bildspel igen. Om 3 månader raderas därefter bilderna.

 

 

 

BONUS VID STORA BESTÄLLNINGAR! 

Beställer du bilder för mer än 1500 kronor får du en bonuspresent för värdet 398 kronor.