Fotografering

 

Tre viktiga händelser i livet - Tre dagar att bevara i minnet - Tre  orsaker att kontakta VTB FOTO.

Den största dagen i de flesta mäniskors liv är dagen då de blir föräldrar. De allra flesta vill komma ihåg barnens födelse, de första stegen, måltiden, cykelturen samt vardagen som kan vara fylld med idrottshändelser, skolaktiviteter och teater. Eftersom tiden går så väldigt fort är det kan det vara svårt som förälder att hinna med allt. Låt oss skapa ett album som sparar barnens uppväxt till en ovärderlig skatt som kommer att vara fantasiskt kul för er att titta i gemensamt när barnen är lite större.

Den andra stora dagen i livet är för de allra flesta bröllopsdagen. Detta är en viktig dag då ingenting får gå fel. Efter all planering så är det äntligen dags för brudparet att njuta och koppla av. Fotograferingen ska givetvis fånga alla de små stunderna så som lyckliga ögonkast, kramar, kyssar, kärleken och även stora studerna som vigseln, gratulationer, släkt, vänner, brudföljet och bröllopsfesten mm. Ni bestämmer själva hur delaktiga vi ska vara men givetvis kan vi följa er från tidig morgon till sen kväll och därmed föreviga er bröllopsdag som ni i flera år kan återuppleva genom våra bilder. 

Till den tredje dagen räknar vi in resten av livet och alla tillfällen som kan och bör förevigas. Vi kan erbjuda er allt ifrån vanlig porträttfotografering i studio till utomhusbilder i skog och mark. Väntar ni barn och vill få lite smakfulla och vackra bilder på den havande kroppen och kanske med er partner eller önskar ni ha lite mer intima bilder som tex en morgongåva åt er blivande make/maka.

Är ni nyblivna föräldrar och vill spara den där "nyfödda" känslan så måste man vara snabb. På tyvärr bara 2-4 veckor så har barnet växt från ett sovande/ätande litet knyte till en lite mer observerande vaken liten krabbat. Då gäller det att boka en fotografering i förväg. Varför inte redan när du är gravid, vi utgår från beräknat förlossningsdatum och så hör vi av oss till er när dagen närmar sig. Vill ni inte ta ut den lille/lilla så kan vi komma hem till er. Vi ser till att ljuset är bra och planerar för en liten fotografering. Vi kan självklart också ta lite blandade bilder vid tex. sovstunden, amning eller i lekhage mm. En sådan här fotochans får man bara en gång, så BOKA REDAN NU!

Vi kan givetvis även bevaka era fester, barndop, släktträffar,  idrottsevent, student, skolavslutningar och ge er fina bilder av era husdjur. Givetvis åker vi även ut till skolor och förskolor för barnfotografering i både grupp och för enskilda bilder. Då måste ni kontakta er skola för godkännande och be dem kontakta oss.

Vi kan erbjuda dig nästan all typ av fotografering, saknar du något så kontaka oss för vidare diskution. 

 

Var och Hur?

Mycket av vår fotografering är förlagd till skog, mark och stad. Vi använder oss av naturligt dagsljus men kan vid behov även rigga upp en lättare studio ute.Vill ni så kan vi även fotografera er i hemmet eller på annan plats såsom arbete, skola eller vid en fritidsaktivitet. Givetvis kan vi även erbjuda traditionell studiofotografering  i vår studio som är belägen i Fruängen. Innan man bokar tid för studiofotografering tar vi dock ett samtal eller möte där vi i lugn och ro går igenom vad ni önskar er.

Vi arbetar endast med digitalkameror och främst Canon 5D Mark II, utrustad med blixt och rejäla minneskort. Det innebär givetvis att vi alltid tar extra många bilder för att kunna leverera med säkerhet precis det som ni önskar er. Bilderna redigerar vi sedan i Lighroom/Photoshop och givetvis olika mycket beroende på era önskemål.

 

"Att fånga det där "speciella" i varje bild är inte lätt. Och att få det perfekta fotot är nästa omöjligt. Men det är mitt mål och jobb att försöka,

Jag har arbetat i många år med att på hobbynivå fånga vänner och bekanta med mina kameror. På åtskilliga bröllop, dop och fester och vanliga sammankomster är det alltid jag som håller i kameran så nu kändes det rätt att ta det sista steget ut i den professionella verkligheten. Plus att jag inte har så många fler släktingar som ska gifta sig eller få barn..."Skratt".

Titta in i våra olika fototjänster och se vad som är intressant för er. Det finns givetvis även bildexempel för varje uppdrag så ni kan bilda er en uppfattning om oss."

 Jag fotograferar det mesta och finner ni inte det ni söker nedan så hör av er för mer information så finner  vi säkert en lösning.

Boka Fotografering NU

0703-8484605